lauantai 20. helmikuuta 2010

Aarrearkkujen purkamista

Suomen jääkiekkopelin aikana oli hyvä aloittaa "aarrearkkujen" purkaminen. Toin viime syksynä muovipussillisen vanhoja lankapuhelimia mökiltä kotiin autotalliin (kaatopaikalle vientiä varten). Eilen hoksasin, että puretaanpas noi puhelimet ja katsotaan mitä ovat syöneet sisällensä.



Ottelun aikana sitten otin ruuvimeisselin käteen ja rupesin purkamaan noita osiksi. Välillä kiroilua, kun en tahtonut löytää hyvin piiloon pistettyjä ruuveja ja yritin väkipakolla aukaista noita.



Vau -> Noistahan sitten löyty vaikka mitä pieniä osia joita voi käyttää nukkekotiprojektiin; ainakin ripoja kaappeihin. Tiedä mitä muuta keksin noista pienistä osista. Täytyykin soittaa vielä tädille, että ei hävitä niitä kahta jotka annoin hänelle (jos ei tarvitse niitä).

perjantai 19. helmikuuta 2010

Keittiövälineitä

Tottakai jokaisesta taloudesta pitää löytyä kaulin ja vispilä. Materiaalina puu ja rautalanka. Vispilän kierteisen osan taivuttelin suorasta rautalanka pätkästä.

torstai 18. helmikuuta 2010

Makkarakepit ja hiilihanko

Takkahuoneeseen olen tehnyt makkarakepit ja hiilihangon. Makkaratikkuja pitäisi vielä tehdä 2 kappaletta lisää.

Materiaalina olen käyttänyt rautalankaa, puuta ja maaleja. Kädensijat on maalattu tumman sinisellä ja metalliosat mustalla.

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Ruokapöydän tuolit


Teinpäs tässä talon seinämateriaalia odotellessani keittiöön ruokapöydäntuolit. Tuoleja tein kaiken kaikkiaan kuusi kappaletta.

Materiaalina tuoliin käytin rautalankaa, vaahtomuovipatjaa, kangasta, muovista oasissienelle tarkoitettua pohjaa sekä lankaa. Tuolin jalat on päällystetty sinisellä langalla ja samasta langasta on tehty virkkaamalla selkänoja.